duminică, 1 iunie 2008

La multi ani, copile!

Sa fii copil, i-un lucru serios
Nimic pe lume nu-i mai frumos...

Sunt versuri care mi-au marcat copilaria.. una poate putin diferita decat a copiilor de azi. O copilarie in care inca mai stateam de dimineata pana seara cu prietenii de la bloc.. O copilarie in care inca mai domneau jocuri precum ratele si vanatorii, tara-tara vrem ostasi, castelul, sotronul, patratel si cate si mai cate. O copilarie in care socializam, in care ne bucuram de viata.
Acum, jocurile pe calculator si socializarea on-line au robit adevarata copilarie. Nu spun ca e un lucru rau ca au aparut toate aceste facilitati pe calculator, internet and so on.. dar parca au un impact din ce in ce mai puternic asupra copiilor. Ma intreb cu ce amintiri vor ramane ei peste ani si ani.. pe cione vor recomanda ei ca fiind prieteni din copilarie? calculatorul? robotul pe care il inving la fifa? sau.. poate pe cineva aflat la sute, mii de kilometri distanta?
Tehnologia a evoluat, dar haide sa o folosim cu cap. Sa nu daramam adevaratele comori ale vietii. Sa lasam aprinsa flacara jocului real in candela copilariei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

dreamin within a dream este Daniel Marian Dionisie, are 2 plangeri penale facute in constanta de o fata si baiat hartuiti de el pe forumurile lui si in blogurile lui

Anonim spunea...

Daniel Marian Dionisie Str Eliberarii nr 3, cartier Inel2, acolo locuieste https://m.facebook.com/profile.php/?id=100000495493782&name=xhp_nt__fb__action__open_user