miercuri, 16 aprilie 2008

20 de ani? Hai mei.. pe bune? Nu creeeeeed!

Fara sa-i dau voie, grabita, vine-ntruna ziua mea... Da, chiar asa e.. A trecut de mult farmecul ala cand se apropia ziua de nastere si planuiam cu 2 luni inainte ce o sa fac, pe cine chem, pe cine nu chem la petrecerea mea :)) Poate face parte din planul de maturizare, nu stiu.. Un plan nevazut, nestiut, la care nu pot avea acces, dar care fara indoiala ruleaza. Ruleaza linistit acolo, undeva in background, imperceptibil, desi in foreground eu ma simt tot copil. Sunt tot copil... si voi ramane asa chiar de vor mai trece 50 de aniversari navala peste mine. Asa simt si cred acum si sincer, sper sa fie asa.
Nu pot sa spun ca nu ma simt bine la 20 de ani... Din contra, ma simt excelent. Dar ce face diferenta? Ce ma separa de cei 19 care au trecut? O formalitate. Chiar ma simt la fel ca la 19, asa cum la 19 eram la fel ca la 18, la 18 ca la 17 and so on, desi pe zi ce trece in continua schimbare. E un paradox poate, dar in fond toate au o logica. Mai mult sau mai putin sesizabila.
Ma incearca un sentiment de nostalgie, pentru clipele trecute, o dorinta de reiterare, dar, totodata, o puternica dorinta de a continua, sa vad ce surprize imi mai pregateste viata. La mine este o continua descoperire. Este ca si cum cineva, de undeva de sus ar lucra sa ma faca sa ma simt speciala, unica. Si chiar reuseste lucrul asta. Ma las pe mana lui (Lui?), cu incredere si entuziasm, pt ca spectacolul trebuie sa continue. Poate chiar cu mai multe ropote de aplauze decat pana acum. Mi-e dor insa... mi-e tare dor. Mi-e dor de clipele de pana acum, dar mai rau mi-e dor de oamenii cu care le-am trait. E trist ca nu am mai tinut legatura. E trist ca ne sunam doar din Paste in Craciun, sau poate nici atunci. Mi-au fost, la un moment dat, adevarati prieteni. Acum nu mai stiu ce sunt. Niste umbre, poate. Si nu, aici nu ma multumesc sa spun "Asa e viata!" E adevarat, am castigat multi alti prieteni, dar legaturile de suflet nu se rup asa usor. Asta nu accept.
E tarziu si m-am intins la postat. As finaliza insa intr-un ton optimist, pentru ca am, totusi, 20 de ani :)) Sunt curioasa ce ascunde varsta asta, ca am tot auzit vorbindu-se despre ea..Noah..ramane de vazut, dar mai ales de trait. Adica, mai incet cu bloguitu' ca maine tre sa ma distrez. Sa incep in forta, nu? :)) Poi.. plec la somn, sa-mi incarc bateriile. Am inbatranit, dar viata de-abia incepe. va invit sa traiti alaturi de mine. Va pup din mers si va las in compania a inca 2 cantece care imi plac mult.

app de voltaj: 17 aprilie, Club Cristal - Bal Mascat (Vama si Voltaj :D)

Cenaclul Flacara - Taina(20 de ani)

3 comentarii:

Sylver spunea...

Hihihi. Multe schimbări de prefixuri înainte! :D

Anonim spunea...

frumos scris. numai bine.

Anonim spunea...

aaaaaaaaaa...auzy, intra....
http://alepszyk.weblog.ro , si crede-ma, e muuuult mai bun weblogu` dekt blogger....:*