duminică, 1 iunie 2008

La multi ani, copile!

Sa fii copil, i-un lucru serios
Nimic pe lume nu-i mai frumos...

Sunt versuri care mi-au marcat copilaria.. una poate putin diferita decat a copiilor de azi. O copilarie in care inca mai stateam de dimineata pana seara cu prietenii de la bloc.. O copilarie in care inca mai domneau jocuri precum ratele si vanatorii, tara-tara vrem ostasi, castelul, sotronul, patratel si cate si mai cate. O copilarie in care socializam, in care ne bucuram de viata.
Acum, jocurile pe calculator si socializarea on-line au robit adevarata copilarie. Nu spun ca e un lucru rau ca au aparut toate aceste facilitati pe calculator, internet and so on.. dar parca au un impact din ce in ce mai puternic asupra copiilor. Ma intreb cu ce amintiri vor ramane ei peste ani si ani.. pe cione vor recomanda ei ca fiind prieteni din copilarie? calculatorul? robotul pe care il inving la fifa? sau.. poate pe cineva aflat la sute, mii de kilometri distanta?
Tehnologia a evoluat, dar haide sa o folosim cu cap. Sa nu daramam adevaratele comori ale vietii. Sa lasam aprinsa flacara jocului real in candela copilariei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

dreamin within a dream este Daniel Marian Dionisie, are 2 plangeri penale facute in constanta de o fata si baiat hartuiti de el pe forumurile lui si in blogurile lui